Арима

Услуги

ЗА ДЕЦАТА

 

За удобството и спокойствието на всички родители сме осигурили детски кът и разнообразни игри, защото децата имат нужда от специално внимание и подходящи забавления. Можем да ви осигурим и аниматор с предварителна заявка. Цената е по договаряне.

Музика и щури игри / конфети и фойерверки / балони / оцветяване на гипсови фигурки / детски кът / басейн / батут / тенис на маса / джаги / федербал и др. занимателни игри

Направете рождения ден на вашето дете неповторим празник!


ЗА БИЗНЕСА

 

Изграждането на екипност и екипен дух е дълъг и труден процес във времето. Сплотете своите професионалисти и обединете силите им във всяко едно начинание. Направете вашия екип щастлив, за да Ви дари с успешен бизнес.

Дарете своите служители с незабравими спомени и емоции. Направете Вашия фирмен празник, истински купон. Оставете организацията в наши ръце, за да направим Вашите идеи реалност!


ТЪРЖЕСТВА

 

Мечтаете за великолепен сватбен ден? Къща за гости Арима съчетава елегантен стил с голям набор от услуги, за да направи Вашия специален ден незабравим!Организацията на подобно събитие е свързана с перфектно планиране и хиляди подробности. Трудно е да се почувстваш специален, ако ти си натоварен с това. Оставете на нас целия дълъг списък от организационно задачи! Ние умеем да се справяме с тях лесно и прекрасно. Нашата цел е да дадем душа на всяко тържество и Вашите мечти да оживеят! Гостоприемството и приятната атмосфера са нашите рецепти за създаване на трайни и незабравими спомени в сърцата на Вас и Вашите гости!

Просто се забавлявайте и сбъднете мечтите си!

Желаете да зарадвате любим човек или приятел по случай неговия юбилей? Попаднали сте на подходящото място. Единственото което се изисква от Вас в да споделите вашите идеи за събитието. Специално за Вас ще създадем уникална обстановка и уют. Насладете се на празника!Направете вашият рожден ден, този на приятел или на Вашето дете, истински светъл празник!


СПА И РЕЛАКС

Какво е един пълноценен отдих без СПА-наслади? Заредете се с нови сили и емоции, освободете се от натрупания стрес, подарете на тялото си топла прегръдка и нежно докосване!

При предварителна заявка!


АКТИВНОСТИ

За любителите на риболова, на около 500 м от къщата е язовир Тича. В язовира могат да се ловят платика, шаран, сом, каракуда, бяла риба, кефал и червеноперка.

Изключително удобство за туристите е и възможността за ловуване. В близост се намират ловни стопанства и резервати с дивечови запаси от благороден елен, сърна, дива свиня.

Моля, кликнете за по-голям размер

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Използване на басейн
Използване на барбекю + дървени въглища
Билярд
Playstation
Наем на велосипед
Тенис на маса
Джаги
ATV